• Stihl Online Partner
  Stihl Online Partner

  Reserveer vanaf nu online je producten van Stihl en Viking.

 • Magnum Series
  Magnum Series

  MET MEER VERMOGEN VOOR ZWARE OMSTANDIGHEDEN

 • VAN ELSACKER
  VAN ELSACKER

  TRACTOREN - LANDBOUW - TUIN - PARK - BOS - BOUWMACHINES

Welkom op onze website


Van Elsacker BVBA is sinds 1978 een gevestigd bedrijf in de sector van landbouwmechanisatie en tuin- en parkmachines. Als erkend verdeler van topmerken, biedt onze firma een zeer breed en compleet gamma voor de particuliere en professionele gebruiker.
     
Wij zijn een dynamische onderneming. We blijven vernieuwen en ons aanpassen aan de noden van onze klanten. Een snelle en correcte service is voor ons prioriteit. U kan rekenen op een vakkundig onderhoud en herstelling van uw machines en tractoren in onze werkplaatsen. Indien nodig komen wij ook ter plaatse.

Via onze website kan u alvast kennis maken met ons uitgebreid aanbod. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. In onze showroom en werkplaats helpen wij u graag verder.

Met vriendelijke groeten,
Van Elsacker BVBA

Nieuws

Service Technieckers gezocht 10
Sep

Service Technieckers gezocht

Van Elsacker BVBA is een familiebedrijf gespecialiseerd in tractoren, landbouw- en tuinmachines. Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn we op z...

Najaarsacties Stihl en Viking 10
Sep

Najaarsacties Stihl en Viking

Klaar voor elke uitdaging! De verschillende accusystemen van STIHL staan altijd voor u klaar, zodat u op elk moment aan de slag kan in uw tuin. ...