item(s)
Subtotaal :

Er bevinden zich momenteel geen items in uw lijst.

Items toevoegen
Toon zijkant

T: +32 (0)15/26.08.90
info@vanelsackerbvba.be
Lossing 15 - 2260 Heultje - Westerlo

Service

Een snelle en correcte service is voor ons prioriteit. Wij beschikken over een uitgeruste werkplaats en enkele servicewagens. Onze technici worden regelmatig bijgeschoold over de nieuwste technologieën. Wij doen er alles aan om de stilstand van uw machines tot een minimum te beperken.

In ons magazijn hebben wij de meest courante wisselstukken van alle types tractoren van Steyr, Case-IH, International en Zetor op voorraad. Ook voor onze tuin- en parkmachines hebben we de basisonderdelen op stock. Ontbrekende onderdelen worden online besteld bij onze leveranciers. Zij werken met nachtleveringen zodat lange stilstanden vermeden worden.

In geval van een dringende interventie kan u ons altijd bereiken op ons telefoonnummer: 014/26.08.90. Buiten de openingsuren wordt dit nummer automatisch doorgeschakeld naar de gsm van Lieven of An.

Winteronderhoud
Tijdens de wintermaanden kan u uw machines binnenbrengen voor een grondig onderhoud. Zo zijn uw machines terug in topvorm tegen de start van de lente en voorkomt u een langere wachttijd tijdens het voorjaar. U kan uw machines zonder afspraak binnen brengen tijdens de openingsuren. Bent u niet in de mogelijkheid om uw machine zelf te brengen, kan u gebruik maken van onze ophaaldienst. Hiervoor neemt u best met ons contact op.